Matbröd
I mitt bageri bakar jag med fina mjölsorter från tevekvarn i Järvsö.
Baguetter, sirapslimpa bakat på björksav från egna björkar, fiberlimpa fullproppad med nötter, fröer och frukt, goda honungsfrallor med solrosfrön, klassiska ostfrallor, tunnbröd bakat med kornmjöl och dinkel eller råg och grahamsmjöl, knäcke med svedjeråg och dinkel, gott glutenfritt fröknäcke med goa fröer… det var en del av det bröd jag bakar.


Prinsesstårta
sockerkaka, hemkokad vaniljkräm (och hallonsylt om så önskas) grädde, marsipan

Gräddtårta
sockerkaka, hemkokad vaniljkräm, grädde, frukt och bär efter säsong

Vinterskrud
sockerkaka, vitchoklad och mascarponekräm med lime, hallon, grädde, vit marsipan

Chokladtårta
(8 bitar 200kr) Browniebotten (utan nötter), chokladkräm

Citrontårta
(8 bitar 200kr) botten av citronkladdkaka, vitchokladkräm