Gårdstunet i Finnfara

Gårdstunet i Finnfara

Gårdstunet i Finnfara är en levande gård med djur och nära till naturen. Byn Finnfara ligger ca 15 km utanför Bollnäs i Hälsingland. 

Delar av ladan, den så kallade ”brysstugan”, har renoverats och här finns plats för 55 – 65 sittande gäster. Här avnjuter ni god mat eller en fika med hembakat till, självklart med familjär och personlig service. 

Till Gårdstunet i Finnfara är både gammal som ung välkommen att få en trivsam upplevelse i ett naturskönt område på landsbygden. På gården har vi djur, som till exempel får, lamm, höns, katter och kaniner, vilket brukar vara extra populärt hos barnfamiljer.  

Här tillverkar vi våra egna produkter, som också finns att köpa med sig hem, och vi odlar delvis våra egna grönsaker, kryddor och örter. Här finns även bageriet Maria På Tunet, som bakar vårt bröd och allt gott till fikabordet. Passa gärna på att handla med er ett gott bröd när ni är här. 

Vi som bor på gården och driver Gårdstunet heter Christina och Anders, även kallade Stina och Stene. Vi har många års erfarenhet tillsammans inom mat och service-branschen. Läs mer om oss här! 

För oss är det en självklarhet att tillaga och servera god och vällagad mat med omsorg och med lokalproducerade råvaror. 

 

Välkommen hem till oss. 

DELA:
Dela på facebook
Dela på pinterest
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på whatsapp