Julbord på Gårdstunet
Vi dukar upp vårat julbord i gammal och genuin miljö hos oss på Gårdstunet.
LÄS MER
Gårdstunet i Finnfara
God mat i rofylld miljö, för fest och vardags, på en levande gård med djur och nära till natur.
BOKA BORD
Föregående
Nästa

Välkommen hem till oss!

Gårdstunet i Finnfara är en levande gård, med djur och nära till naturen. Byn Finnfara ligger ca 15 km utanför Bollnäs. Vi som driver Gårdstunet är Christina och Stene och Christinas dotter Maria. Det är Maria som bakar allt vårt fika och matbröd. Tillsammans har vi många års erfarenhet inom mat- och service-branschen.

Gården som Gårdstunet ingår i heter Olles men kallas i folkmun för Nyströms, den har funnits i samma familj i sex generationer, Gårdstunet kom till år 2015 och kunskapen om hur man tar vara på råvaror från grunden har lärts vidare från generation till generation. För oss är det en helt naturlig del av matlagningen.

bageriet i gårdstunet

Bageri

Gårdstunet i Finnfara restaurangen

Restaurang

gården gårdstunet i finnfara bollnäs

Gården

Senaste Nytt

Julbord Gårdstunet

JUL PÅ GÅRDSTUNET

Vi dukar upp vårat julbord i gammal och genuin miljö. Till sprakandet från öppna spisen kan ni avnjuta vårat hemlagade julbord.

Läs mer »

JULMARKNAD

Välkomna på julmarknad hos oss på Gårdstunet! En gammaldags sådan på vårat lilla vis, lördag 25/11 12-17 Kom och träffa jultomten och lämna in din

Läs mer »

Öppettider

ÖPPET V.45

Det här är sista veckan som vi har öppet hos oss innan vi stänger igen och förbereder inför våran julmarknad, julmys och alla våra julbord.

Läs mer »
Marie Karlsson
2022-03-14
Härlig miljö och fantastiskt trevlig och kunnig personal. Denna gång tog vi "bara" en fräsch/nygjord smörgås och kaffe. Vi kommer tillbaka för att testa buffén. Det bör tilläggas att allt är bakat och lagat på plats!👍
Bosse Wikström
2022-03-05
Väldigt bra God mat trevlig personal
Anna-Carin Berglund
2021-10-21
God mat och trevlig personal
Suzana Pettersson Alexsson
2021-09-03
Vacker lantlig miljö och trevlig personal
Gun Johansson
2021-08-18
Mycket mysigt ställe med god mat!